Masih Raya lagi… kn?

Salam/ Peace be upon you,

Sebenarnye, nak share satu tips balik raya kat sini sebelum balik raya arituh.. tapi kesibukan minggu2 sebelum dan selepas raye membuatkan saya terpakse tunda semua tu.. hak3.. atau mungkin jugak sebab xmo berebut tempat duduk ngan adek2 dalam kereta masa balik raya arituh nanti.. haha.. You’ll know why, after this.. 😛

Ok. Tips ni diberi nama Kaedah-kaedah Mengelakkan Pancaran UV Sinaran Si Matahari. Boleh diaplikasi bila2 masa je sebenarnya, bukan masa raya jek eyh.. Sangat berguna untuk mereka2 yang akan travel jauh menggunakan lebuhraya PLUS. Mudah aje nak tahu.. Aplikasi dari subjek sains sekolah rendah, takpun, memang general knowledge pun. Meh2 saya story..

Continue reading Masih Raya lagi… kn?

Advertisements