Cinta?

Salam/ Peace be upon you,

Cinta?

Cinta itu both indah dan menyeksakan. Serius. You donโ€™t have to be in a relationship pun to know that. Yes, that extra attention and care from a certain someone tu buat cinta nampak indah belaka. Well, it is. Then again, equal percentage of being afraid of losing that very person, or betrayed of trust given buat cinta jadi sangat menyeksakan, kadang, sampai menggilakan. And like some things in life, cinta itu terlalu kompleks. Mungkin antara yang terkompleks sekali.

HEART-SHAPED-DROPS from smashmaterials.com Continue reading Cinta?

Advertisements

Tahun lama, tahun baru…

Salam/ Peace be upon you,

Tahun Lama, Tahun Baru

Selamat Tahun Baru.. Gambar dari trendzinfo.com

๐Ÿ˜€

2010 bakal menutup tirai..

Dan 2011 bakal berkata ‘hai’..

Adoi, ini post mungkin ada jiwang bagai..

Haha.. sekali sekala.. takpelah bai..ย ย  ๐Ÿ˜›

.

Continue reading Tahun lama, tahun baru…

Tentang Cinta

Salam/Hola,

Benda ni dah dikarang lame (walaupn pendek je).. mungkin dari zaman kat mrsm bpj, takpun taiping. Tapi tak pernah disiapkan. Tiba-tiba jumpa balik semalam.. terus siapkan pagi tu jugak. haha.. Enjoy!!

Tentang Cinta

Cinta…

Andai kau cintakan harta,

Kelak diri kan jadi buta,

Terpedaya dek nikmat dunia,

Alpa dan leka.. lalu diri binasa.

Continue reading Tentang Cinta